Færdig! Habitat hat 1


Min strikketid står i huernes tegn lige i øjeblikket. Det startede med en hat til Aksel og udviklede sig derfra. Den eneste jeg endnu har billeder af er huen til mig selv.

Jeg har stadig ikke helt fundet ud af hvad “cables” hedder på dansk, men jeg elsker at strikke dem. Endnu bedre er det, når jeg kan strikke dem efter et diagram, fordi det gør det nemt at spejlvende det hele. Jeg er nemlig en vestrehåndet strikker, der strikker spejlvendt af højrehåndede og det har en del konsekvenser.

Opskrift: Habitat af Jared Flood (Opskrift på Ravelry)
Garn: Cascade 220 heather i Cordovan (købr hos Paviyarns.co.uk)

Ravelry: Signest’s Habitat


One thought on “Færdig! Habitat hat

  • Anonymous

    Kære Signe. Jeg beundrer virkelig din kreativitet. Jeg tror det hedder kabelstrik på dansk. Håber vi ses igen snart. Kram Frida 🙂

Comments are closed.