Færdig! Willoughby halstørklæde 4


Så fik jeg endelig lagt sidste hånd på Willoughby. Kameraet kunne ikke fange farven, og min computer tog Photoshop med sig da den døde, men halstørklædet er samme farve som røde mursten.
Tørklædet er varmt og luftigt, men med et smukt tungt fald.
Mit strikkenørderi har nået nye højder, for jeg har anskaffet mig “blocking wires”. Jeg aner ikke hvad de hedder på dansk, men det er lange rustfri stålstave, som man bruger til at opspænde det færdige strikkearbejde på (især med “kniplingstrik” eller hulmønstre eller hvad det nu hedder) for at opnå et meget ensartet udseende.
Resultatet af mit første forsøg var meget tilfredsstillende, ikke mindst fordi jeg slap for at stikke en nål i hver eneste spids.
Opskrift: Willoughby af Jared Flood (Ravelry link)
Garn: Garnstudio Merino Extra Fine købt hos Bette Design (som dog ikke længere fører Garnstudio)

På Ravelry: Signest’s Brick Red Willoughby


4 thoughts on “Færdig! Willoughby halstørklæde

Comments are closed.