Færdig! En hæklet kurv 3


Så lykkedes det mig endelig effektivt at afstive den kurv der på billedet i sidste indlæg mest lignede en stribet klat.
Nu står den på mit kreabord, fyldt med igangværende strikkesager og gør mig glad.

Man kan stadig se noget fnuller især i bunden af kurven, som er resterne af et uovervejet eksperiment med spraylak – altså møbellak, ikke hårlak. Det var en fiasko, og lugten var svær at slippe af med igen.

I sidste ende valgte jeg en mere miljøvenlig metode, det er både effektivt og nem. I al sin enkelhed opløste jeg nemlig 2 dele sukker i 1 del vand, gennemvædede kurven og spændte den ud over en afdækket kasse i den rette størrelse. Det tager en rum tid at tørre, men bliver stenhårdt, så jeg synes det var ventetiden værd.

Opskrift: Egen (løse noter på Rav)
Garn: Mark & Kattens øko baby bomuld

På Ravelry: Signest’s Stripey Basket


3 thoughts on “Færdig! En hæklet kurv

Comments are closed.