Færdig! En gavehue


For længe. længe siden… sidste vinter må det have været, gav jeg en hue til en veninde i gave, eller rettere løftet om at strikke hende en hue. Men inden jeg nåede frem til at strikke den, var vinteren forbi, og så gik det lidt i glemmebogen.
Nu er vinter lige om hjørnet igen, og jeg satte mig for at hun skulle have huen inden det blev rigtig koldt. Havde ikke lige regnet med snestorme i November… men jeg nåede da næsten at blive færdig inden sneen kom… næsten.

Opskrift: Miller’s Hat af Kirsten Kapur, valgt af modtageren
Garn: Noget lækkert uldgarn fra et økologisk hobbylandbrug et sted på Sjælland. Har desværre glemt navnet, men jeg har købt det til julmarked i Kødbyen her på Vesterbro.

På Ravely: Signest’s C’s Miller 

● ● ●


A long time. long time ago … last winter it must have been, I gave a hat for a friend as a gift, or rather I gave the promise to knit her a hat. But before I came to knit it, the winter was over, and then it sort of slipped in the background.
Now winter is just around the corner again, and I decided that she should have the hat before it got really cold. I had not anticipated snowstorms in November … but I almost finished before the snow came … almost.