Nova the Dress 17


Idag er officielt den første forårsdag for mig, for idag er forårsudgaven af Petite Purls udkommet. Petite Purls er et online strikkemagasin med gratis opskrifter til børn – på engelsk. Og så er det stedet hvor min første strikkeopkrift Aksel-vesten udkom.
I denne udgave er så jeg kæmpe heldig også at have endnu en opskrift med. Må jeg præsentere Nova-kjolen (Ravelry link):

Kjolen er en enkel lille raglan-sag med en knaplukket flap fortil. Den er strikket ud i et, oppefra og ned, så man slipper for alt syarbejdet.
Modellen i kjolen er selvfølgelig min egen Nova.

Today is oficially the first day of spring for me, because today is the day when the spring issue of Petite Purls came put. Petite Purls is an online knitting magazine with kids patterns  – in english. It is laso the place where my very first knitting pattern the Aksel vest was published.
In this issue I’m lucky enough to have another pattern in this issue. May I present the Nova dress (Ravelry link).

17 thoughts on “Nova the Dress

 • Ulla V.

  Det er lige mig der slettede min egen kommentar ovenover – en stavefejl! 😉

  Et stort tillykke med den SMUKKE kjole – jeg elsker striber og raglan! Og hvor er din egen lille datter bare sød.
  Det må være dejligt at kunne dele sit arbejde på denne måde og nå ud til så mange strikkeglade mennesker.

  Jeg vil glæde mig til at strikke din Nova kjole – forhåbentlig inden længe, da jeg lige skal være færdig med en lille cardigan (selvom jeg mest af alt har lyst til at glemme alt om den, og sætte i gang med smukke striber). 🙂

 • Camilla

  Hvor er den smuk!! Og altså, du har bare verdens lækreste børn, Nova er lige til at spise 🙂

  Og tillykke med endnu engang at få en opskrift med – det bliver en vane snart ;-D

 • Lisbeth K

  Wauv – det er en skøn kjole og en lækker model!

  Den er straks sat i køen på Ravelry – glæder mig til at strikke den.

  Kh. LisbethK

 • Anna

  Hvor er den bare fin! Og en skøn model!! Og TAK fordi du har lavet dette mønster, og TAK forbi det er gratis. Og TAK for de størrelser det er i. Hvad er det for noget garn den er strikkes i? Kan det købes i DK?

  Hilsen Anna (Babypusling på ravelry)

 • Signest

  Hold op, nogle søde kommentarer. Mange, mange tak for de fine ord! 🙂

  @Anna: Garnet kan ikke købes i Danmark, men det er en helt almindelig strømpegarnstykkelse, så der er masser af alternativer at vælge mellem i enhver god garnbutik 🙂

 • Fru Schwartz

  Meget meget fed kjole….Lige som den skal være! Masser muligheder for at lege med kække striber…love it;-) Jeg kender en pige, der skal ha’ sig nogle striber!

 • Monstermønster

  Måtte bare inn og kommentere på bloggen og takke ordentlig, den er virkelig flott! Virkelig noe jeg har lyst til å starte med MED EN GANG! Høy wowfaktor!

 • Anja

  Den er virkelig fin! Og fedt at den også er i store størrelser for det er jo klart ikke kun en ‘lillepige-kjole’.
  Nova ser skøn ud i den<3

 • Signest

  Tusind mange tak for jeres søde kommentarer.
  Det er helt overvældende – på den bedste måde.
  Jeg er meget glad for og stolt over at opskriften bliver taget så vel imod!

  Tak 🙂

Comments are closed.