Lykkefanten 4


Jeg er simpelthen så pærestolt over, at jeg nu kan fortælle hele verden, at Lykkefanten har fået nyt look og det er mig der har lavet det. Jeg kan stadig ikke helt fatte det.
Det er en ting, at sidde og dimse i mine elskede Adobe-programmer, og snakke (og nørde) med Karen. Det er en ganske anden, at se det jeg har arbejdet på lige dér på Lykkefanten-bloggen… og på Ravelry og som avatar og snart også i Karens opskrifter.

Jeg er SÅ glad. Vi kunne synkron-tigerdyr-hoppe lige nu mig og Karen.

I’m jso very proud, that I can now tell all the worlds that Lykkefanten has a new look and I made it. I still can’t really believe it.
It’s one thing to fiddle around in my beloved Adobe programs and talk (and geek out) with Karen. It quite another to see my work right there on the Lykkefanten blog… and on Ravelry and as an avatar and soon in Karens patterns as well.


I’m SO happy. Me and Karen could do synchronized tigger bounces just now.


4 thoughts on “Lykkefanten

Comments are closed.