Streetart Bicycle Deco Workshop 5


Jeg tager afsted til Knit Nation i overmorgen. Lige nu holder jeg hjemme-ferie med min lille familie, og jeg har også fået taget nogle gode billeder af mine unger i deres Vitus hættetrøjer (opskrift undervejs). Sommerferie er det bedste.

Og så har jeg netop tilmeldt mig en streetart-cykelstyrs-pynt-workshop med Stine Hoelgard Johansen til august. Dét kan ikke blive andet end sjovt.

● ● ●

I’m leaving for Knit Nation the day after tomorrow. Right now my family and I are enjoying a stay at home vacation, and I’ve also managed to take some good photos of my kids in their Vitus hoodies (pattern to come). Summer holiday is the best.


I’ve also booked a Streetart Bicycle Deco Workshop with Stine Hoelgard Johansen in August. I can only imagine that it’ll be fun.


5 thoughts on “Streetart Bicycle Deco Workshop

  • christunte

    Fede trøjer!
    Du må ha’ rigtig god knitnation. Det var jo skønt sidste år, og i år er der endda mange flere danskere! Og så må du nyde dine dage alene derovre. Du trænger nok til det!

  • Anonymous

    Charlotte Kaae Skriver… Hvor er det et fedt billede, gode trøjer!

    Hvor kan man melde sig til det der Stine kursus henne? Jeg vil også med 😉

Comments are closed.