Sooo Sooooffft 2


Igår var jeg lagervikar på den dræbende kedsommelige måde – på betongulv. Idag har jeg ordineret strikketerapi til mig selv. På recepten står dette fnuglette alpakka-fluff som er puttet ind i et tyndt net sammen med noget merino. Det er garn, men på en anderledes slags måde og det er såååå blødt.

Yesterday I was temping in a warehouse doing the most mind numbingly boring tasks – on a concrete floor. Today I’ve prescribed yarn therapy for myself. On the prescription is this light-as-a-feather alpaca fluff which has been stuffed into a thin mesh along with a bit of merino. It’s yarn, but in a different way and it’s soooo soooofffftt.

● ● ●PS Garnet hedder Puno og er fra Gepard garn. Jeg har fået det fra det nye sted hvor jeg skal arbejde af og til: Uldstedet. Cirka 1.000 gange federe en lagervikariater. Weee!


PS The yarn is called Puno and is from Gepard Garn. I’ve gotten it from the new place I’ll be working sometimes: Uldstedet (a LYS) Approximately 1.000 times better than working in a warehouse. Weeee! 


2 thoughts on “Sooo Sooooffft

Comments are closed.