Big Crochet Ideas 2


Jeg var egentlig næsten færdig med en stor lækker hæklet kurv i jersey”garn”, men så fik jeg en idé… Faktisk fik jeg mange ideer, men med kun en spole af det fede… stof-garn måtte jeg jo starte med en af dem.
Så nu skrumper kurven i takt med at den anden idé vokser…

Og mens jeg skriver dette begynder jeg at overveje at genskabe kurven, og hækle den anden idé i en lækker pangfarve istedet. Hm…

I was very nearly finished with this lovely big basket crocheted in jersey “yarn”, but then I had an idea. Actually I had a lot more than one idea, but since I only have one cone-ish thing of the yarn-ish stuff I had to start with one of them.

So now the basket is shrinking as the other idea is growing…

And as I’m writing this I am contemplating redoing the basket and crocheting the other idea in a bright color instad. Hm…


2 thoughts on “Big Crochet Ideas

Comments are closed.