November Light 6


Jeg er blevet færdig med 2 af de design jeg skal lave for Filcolana, og idag lokkede jeg Aksel til at trække i det ene så jeg kunne tage nogle billeder. Han er ellers ikke spor begejstret for den slags længere, men idag gad han godt og vi havde det super sjovt.

Og det gør det bare ekstra irriterende at der for det første er så gudsjammerligt lidt lys i disse dage, og for det andet at jeg har fjumret rundt med indstillingerne på mig kamera for nogle dage siden. Det betød så, at der ikke kom et eneste skarpt billede ud af øvelsen. Suk!

Men lækker er han, ham min Aksel.

• • •

I’ve finished 2 of the designs I’m making for Filcolana, and today I convinced Aksel to pull one of them on, so I could take some pictures. He is not too enthusiastic about this kind of thing anymore, but today he was happy to do it and we had a lot of fun.

Which just makes it extra annoying that a) there is so miserably little light these days, and b) that I’d been tinkering around with the settings on my camera a few days ago. Which meant that I didn’t get even a single sharp image out of the exercise. Sigh!

But he is gorgeous, my Aksel.


6 thoughts on “November Light

Comments are closed.