Slow & Steady 3


Hjemme hos mig ligger der 2 fine Vitus hættetrøjer, som to fantastiske strikkedamer har strikket for mig. Jeg føler mig så super heldig, at de gdt gad det – og at de gjorde sådan et fint job. Den tredje og sidste Vitus er lige på trapperne, og så mangler jeg næsten bare at finde de perfekte lynlåse.

Faktisk mangler jeg også at fotografere hættetrøjerne, men jeg kender slet ikke nogen 10 – 12 – 14-årige drenge, så… lige nu koncentrerer jeg mig bare om lynlåsene. Det andet er for stor en udfordring på en mandag.

● ● ●

At home with me, there are 2 lovely Vitus hoodies, that two fabulous knitting ladies have knitted for me. I feel so super lucky, that they have – and that they did such a fine job. The third and last Vitus is right behind, and then all I have left is to find the perfect zippers.

Actually  I also need to photograph the hoodies, but I know absolutely no 10 – 12 – 14-year-old boys, so … right now I” just concentrate on zippers. The other challenge is too for a Monday.


3 thoughts on “Slow & Steady

Comments are closed.