What Really Happened 21


Bloggen blev pludselig meget stille i meget lang tid, og måske der er nogen derude der har undret sig over det. Under alle omstændigheder ville det føles meget sært at begynde at skrive herinde igen, uden at forklare lidt først. 
Årsagen til min stilhed er, at jeg gik ned med en mild depression i slutningen af vinteren. Strikkelysten var pludselig væk og det samme var energien. Jeg vidste godt at den var gal, men jeg vidste også godt at jeg havde ressourcerne til at arbejde mig ud af det igen. Desværre tog det meget længere tid end jeg havde forestillet mig (håbet på…), og i mellemtiden blev alt andet en hverdagen med familien og livets almindelige forpligtelser sat til side.
En af de ting der har gjorde en stor forskel ifht. at slippe helt ud af sumpen, er en fantastisk sommerferie med mine unger og min mand. Vi tog 2 uger til Sverige og Norge, hvor vi rejste omkring efter næsen og gjorde præcis som det passede os. Det var SÅ skønt. Jeg har aldrig været i Norge før af uvisse og ulogiske årsager. Norge er et helt fantastisk land og jeg er SMASK forelsket nu.

Jeg fik så meget energi af at være i nordens vilde natur og af at opleve nye ting med mennesker jeg elsker. Det bedste var næsten de bittesmå oplevelser, som f.eks. pandekager med hjemmeplukkede blåbær lavet på hyttens lille, skæve kogeplade. Aftentur hånd i hånd med en nysgerrig dreng. Køligt fodbad i strømmen bag ved legepladsen.

Det føles dejligt, at komme hjem fra ferie, og for første gang være fyldt op af energi. Af strikketrang og nye ideer der pibler frem alle vegne fra.

I’m back!

• • •


The blog suddenly went very quiet for a long time, and maybe somebody out there has been wondering about it. In any case, it would feel very strange to start blogging again, without explaining a bit first.

The reason for my silence was that I went down with a mild depression in late winter. My desire or… impulse to knit was suddenly gone and so was all of my energy. I knew that it was no good, but I also knew that I had the resources to work my way out of it again. Unfortunately, it took much longer than I had imagined (hoped for …), and in the meantime I set aside anything but my everyday life with my family and general obligations.

One of the things that helped me the most to get out of the funk I was in, was a wonderful vacation with my kids and my husband. We went to Sweden and Norway for 2 weeks, where we traveled around and did whatever we want whenever we wanted to. It was SO beautiful. I’ve never been to Norway before, which really is very strange. Norway is an amazing country and I am SO in love with it now.

I got so much energy from being in the wild nordic nature and from experiencing new things with the people I love. Almost the best part was the little experiences, such as pancakes with home-picked blueberries made on the hut’s little, wonky hob. An evening walk hand in hand with a curious boy. A cool foot bath in the stream behind the playground.

It feels great to come home from vacation, and be full of energy for the first time in a long time. Great to have my knitting mojo back and have new ideas that trickle out from everywhere.

I’m back!


21 thoughts on “What Really Happened

Comments are closed.