Supremely Useful 3


Det er ikke fordi jeg mangler anvendelsesmuligheder for mit stash af det ophypede og blog-trendy washi tape. Jeg finder det både nyttigt og pynteligt til diverse ting, uden dog at have fundet den enorme begejstring ved produktet, som det ladet til at andre har.
Eller… sådan var det indtil jeg igår opdagede en ny og helt suveræn anvendelsesmulighed. Jeg tror godt jeg kan mærke begejstringen nu.

Det kan klistres på og flyttes, linje for linje. Ha haaa!


It’s not that I lack uses for my stash of hyped up and blog trendy washi tape. I have several practical and decorative uses for the stuff. Although I haven’t felt the overwhelming enthusiasm for the product that others seem to feel.

Or… so it was until yesterday, when I discovered a new and brilliant use for the tape. I think I can feel the enthusiasm coming on.

3 thoughts on “Supremely Useful

Comments are closed.