Give Away 4


Imorgen er det min tur til at bidrage til Charlotte Kaaes super fede strikke-jule-giveaway-kalender. Der har simpelthen været så mange fine præmier, og jeg har hygget mig med at følge med og glæde mig over hvor mange glade strikke-vindere Charlotte får skabt.

Præmien jeg bidrager med til 21. december lågen er et lille Deer Dress kit. Jeg har trykt en særlig lille projektpose med rensdyrdiagrammet på til lejligheden.

Hvor er det i øvrigt typisk mig at sætte mig til at skære et helt stencil af bittesmå masker, når jeg har 1.000 andre projekter på pindene og julen lige om hjørnet – for ikke at nævne en messe i januar.
Klogt var det ikke, men nogengange (ofte) er jeg bare nødt til at give efter, når min hjerne har fundet på en kreativ idé.

I posen er der nok Rasmillas Yndlingsgarn til en hvilken som helst størrelse kjole + Deer Dress opskriften. Den smukke røde farve er en af Sannes nye og den er så smuk. Den helt perfekte røde, hvis man spørger mig.


4 thoughts on “Give Away

Comments are closed.