Min Pomona


Det her design har godtnok været et stykke tid undervejs, og processen fra idé til færdigt design har været helt anderledes end jeg “plejer”. Normalt tegner jeg skitser, strikker  en eller flere strikkeprøver og laver mig et stort regneark på computeren. Derefter skriver jeg første rå-udgave af opskriften og først derefter strikker jeg noget for alvor.

Denne gang startede jeg med en idé der ikke engang rigtigt kunne tegnes og så slog jeg en masse masker op. Det er ikke ligefrem en særligt effektiv måde, og det betyder at jeg har strikket sjalet igennem 3-4-5 gange inden det fik sin endelige form. For at det ikke skal være løgn, så har nogle meget dygtige strikkedamer teststrikket opskriften efter det, og hjulpet mig med at sørge for at den er så “brugervenlig” som overhovedet muligt.

Så hvad metoden mangler i hurtighed, vinder den i grundighed, og det håber jeg i der køber den kommer til at nyde gavn af.

Signest_Pomona_04 Læs mere om designet og køb opskriften HER