På Hallandsgade


Jeg var ude forbi Rasmilla-butikken forleden … aj, faktisk var det i sidste uge. Hvor blev tiden af?!

Jeg havde flere årsager. Ikke at jeg rigtigt behøver en grund – Sanne er en af ​​mine yndlings mennesker og … så er der alt garnet, jo. Rigelig grund i sig selv.

Rasmilla_vindue

Men denne gang havde jeg op til flere gode grunde. Den ene var, at Sanne har kommet mit Felina-halsrør i vinduet. Ih, det gjorde mig glad.

Den anden var, at jeg vidste at Sanne har nogle af de nye bøger jeg har sukket efter. Måske nye ikke er det helt rigtige ord. Strik med nordisk tradition er meget langt fra at være ny, men den har været ugået og svær at få fat i længe. Jeg har en gammel og meget slidt engelsk version, der engang had boet på et amerikansk bibliotek. Men nu hvor bogen er genudgivet, skulle jeg selvfølgelig have den på dansk. Det er en af mine absolutte favorit-strikkebøger.

new_books-2Finstrikket af Helga Isager kom ud på svensk for længe siden. Hvorfor på svensk? Ingen anelse! Men nu er det udkommet på dansk, og jeg var måtte bare have den. Jeg når sikkert ikke nogensinde at strikke noget fra den, men den er bare så smuk og fin.

new_books-3Den sidste bog jeg fik er helt ny. Jeg har kendt til Mange masker i et godt stykke tid (fordi jeg kender nogle af de medvirkende designere), og jeg har virkelig glædet mig til at se hvert design – og til at se hvordan de fungerer sammen i én bog.

new_books-1

Jeg synes, at bogen er super spændende og fyldt med masser af virkelig fine og fede design. Jeg elsker at bladre igennem og se på, hvor forskelligt designere arbejder og skriver. Meget inspirerende.

Follow my blog with Bloglovin