Filcolana og Magnus


Jeg har glædet mig rigtig meget til at fortælle at Filcolana nu har en ny hjemmeside. Den er super fin og fed – og fornyelsen var tiltrængt.

Filcolana_hjemmeside

Nyheden har relevans for mig fordi jeg har lavet adskillige design for Filcolana, som nu er nemmere at finde og downloade.

Oveni det, så bruger jeg noget af min hverdag på at arbejde for Nanna/Filcolana, så jeg har kunne følge med i den nye hjemmesides tilblivelse fra første række. Og heppe. Og så har jeg hjulpet med at tilføje indhold, oversætte og den slags. Det har været en rigtig sjov process, og den er ikke slut endnu. Der kommer endnu mere i de kommende dage.

Magnus_ny En anden god ting som den nye hjemmeside har afstedkommet er, at jeg har (endelig langt om længe) har haft Magnus til gennemsyn. Der er flere søde strikkere, som har strikket en Magnus og som har fortalt mig, at de synes halsåbningen blev for stor. Og jeg synes de har ret.

Jeg er blevet en hel del klogere på halsåbninger og raglan’ers natur i den mellemliggende tid, så derfor har jeg nu skrevet den del af opskriften om. Den nye og opdaterede opskrift kan downloades fra Filcolanas nye hjemmeside på dansk tysk og engelsk.

Nu mangler jeg bare at opdatere alle links fra denne side til Filcolanas… Det kommer 🙂