Vente vente venteMin bog er ikke kommet hjem fra trykkeriet endnu og jeg tror det er derfor det hele stadig føles uvirkeligt. Nu har bogen levet oppe i mit hoved så længe, at jeg somme tider lidt glemmer at den nu har fået… eller er ved at få fysisk, konkret form. Det er ikke længere et drømme-projekt, som jeg arbejder mig hen imod at gøre virkeligt. Lige om snart er den virkelig virkelig, for snart kommer en fragtmand med stabler af virkelige papir-bøger som jeg har lavet. 

Men det har jeg en tendens til at glemme lidt, og derfor gav det mig et sug i maven da kataloget for TexStil-messen landede i postkassen.

TexStilAug14_01

TexStil er en branchemesse… eller hedder det måske engros-messe, hvor garnfirmaer, stoffirmaer og andre af samme type har deres stande, og hvor garn- og stofbutikker osv. kommer og køber ind til deres hylder.

Som det fremgår af kataloget skal jeg stå på Filcolanas stand alle 3 dage for at præsentere Strik til BANDITTER. Det vidste jeg godt, og jeg har glædet mig til det, men jeg havde også lidt glemt det. Eller i hverfald havde det fået samme uvirkelige glans som bogen indtil jeg læste det på papiret. Bum!

TexStilAug14_02

TexStilAug14_02

Det er jo lige om lidt, at det hele går løs. Lige om lidt, at det hele bliver virkeligt og konkret. Jeg glæder mig helt vildt!

Så husk at kigge forbi stand 47 og sig hej, hvis du er sådan en der skal til Vejle d. 9., 10. eller 11. august. Det ville være hyggeligt.