Fanø strikkefestival


Lige om lidt triller mig og mine enorme taske ned til hovedbanegården og tager et tog til Fanø. Eller retter, vi tager et tog til Esbjerg og derfra en færge til Fanø.

På fredag starter Fanø strikkefestival nemlig, og det er en begivenhed jeg har glædet mig længe til. Faktisk bookede jeg allerede i starten af året et sommerhus i Nordby i en uge. Det har jeg tænkt mig at nyde til fulde, så derfor tager jeg tidligt afsted og starter med et par dages strikkerekreation inden det går løs.

a fanoe

Jeg har alle modellerne fra Strik til Banditter med – hvilket er grunden til den fuldstændigt enorme taske. Festivalen har nemlig et nyt tiltag i år – en bogcafe, som vil være at finde i realen i Nordby. Her vil man kunne købe Strik til Banditter og en masse andre fede strikkebøger. Der vil også være mulighed for en snak med forfatterne bag strikkebøgerne, for en del af konceptet er nogle mød forfatteren-arragementer som jeg (og bandit-modellerne) også deltager i.

Hvis du skal til Fanø, kunne det være hyggeligt, hvis du kiggede forbi og sagde hej. Jeg er i bogcafeen kl. 14 alle 3 dage.

Hvis Fanø og sommerhuset har net til det, har jeg tænkt mig at sende lidt hilsner fra festivalen via Instagram (jeg hedder signestknits).