Forårsfornemmelser


Foråret pibler frem og det pusler i min kreative vinterhule.

Jeg har utroligt og fantastisk travlt med en masse sjove og spændende opgaver for andre seje strikdesignere. Noget har med redigering at gøre, noget er layout og grafisk arbejde. Noget ligger tæt op ad arbejde jeg har lavet masser af før og andet er helt nyt og uprøvet. Det helt fantastiske er, at jeg elsker alle opgaverne. Hvor heldig har man lov at være.

Samtidig pusler jeg også på livet løs med mit eget lille projekt. Mere bør jeg vist ikke sige… endnu, men det gør mig gladere end noget andet, og jeg glæder mig SÅ meget til at kunne fortælle mere om det.

SneakPHWool

Lige om lidt starter min absolutte favorittid på året. Det er nu lyset og varmen nu får safterne til at stige i naturen – og bringer smilene frem på Københavnernes læber. Forvandlingen er nærmest mirakuløs og langsomt kan jeg mærke overskuddet vokse i mig selv også. Ahhh!